Värmepump Finspång

Ventilation och värmepump i Finspång. Waleijs Kyla & Värme hjälper dig som är i behov av hjälp av någon med kunskaper inom ventilation eller värme. Företaget är verksamt i Finspång. Välkommen till Waleijs Kyla & Värme!

Värmepump i Finspång | Waleijs Kyla & Värme

Välkommen till
Waleijs Kyla & Värme

Värmepump i Finspång & Norrköping

Gedigen kunskap inom värmepumpar
Företaget Waleijs Kyla & Värme hjälper dig som är i behov av en värmepump i Finspång och Norrköping.  Mitt företag säljer, installerar och servar värmepumpar. Jag som arbetar här på företaget heter Jonas Waleijs och jag har en god kunskap inom allt som rör värmepumpar. Jag kan ge dig råd och svara på eventuella frågor kring värmepumpar.

Kunden är det viktigaste
För mig och mitt företag, så är det kunden som är det viktigaste. Jag planerar och strukturerar arbetet tillsammans med kunden. Jag gör uppföljningar under arbetets gång vid behov. Jag ger alltid full garanti på det arbete som jag har genomfört.

Hör av dig!
Hör av dig till Waleijs Kyla & Värme, när du vill få svar på något som du undrar över eller om du redan har bestämt dig för att anlita oss. Man kan nå Waleijs Kyla & Värme antingen via telefon eller mejl.

Kontaktinformation
Waleijs Kyla & Värme
Tel. 0763-090437
E-post. waleijskylaochvarme@gmail.com
Adress. Villavägen 24, 612 41 Finspång

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information